مواد لازم براي 8-10 نفر
 مواد لازم براي داخل اِگ رول:
 پياز خرد كرده : 1 عدد
 سير خرد كرده : 3 حبه 
 موسير خسيانده وخرد كرده : 4 عدد
 پيازچه خرد كرده :150 گرم 
 كلم برگ سفيد خرد كرده : 200 گرم 
 فيله ي مرغ : 250 گرم 
 جوانه ماش : 300 گرم 
 نمك و فلفل و نمك چيني : از هر كدام يك قاشق چايخوري 
 زنجفيل آسياب كرده :1 قاشق سوپخوري 
 سويا سس ، سركه ي بالزاميك وروغن كنجد: از هر كدام يك قاشق سوپخوري  

 مواد لازم براي تهيه خمير :
 آرد :800 گرم 
 تخم مرغ :3 عدد 
 روغن مايع :يك دوم پيمانه 
 نمك 1 قاشق چايخوري 
 آب : حدود 2 پيمانه  
روش تهيه :
 آرد ، تخم مرغ ها ، روغن مايع و نمك را در كاسه اي بريزيد و به تدريج آب بيفزائيد تا خميري حاصل شود كه موقع ورز دادن به دست نچسبد.خمير تهيه شده را ، با وردنه مانند لواش پهن و نازك كنيد.بعد خمير را به اندازه ي 5×14 سانتيمتر به صورت مستطيل برش بزنيد . سپس مايه ي مياني را وسط خمير بگذاريد و لبه هاي خمير را با تخم مرغ زده شده مرطوب كنيد و ببنديد .حالا اِگ رول را در روغن فراوان و داغ سرخ كنيد تا طلائي رنگ شود. آن گاه با سس گوجه فرنگي ميل نمائيد.
 براي تهيه ي مواد مياني ، روغن رادر ظرف بريزيد و روي اجاق بگذاريد .حالا پياز ،سير ، موسير،پيازچه،كلم برگ سفيد ،فيله مرغ ساطوري شده و جوانه ي ماش را در آن تفت دهيد .درحين تفت دادن ،نمك ،فلفل ،نمك چيني ،پودر زنجفيل،سويا سس، سركه ي بالزاميك و روغن كنجد را اضافه كنيد. 
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44