مواد لازم براي 6 نفر:
 آرد : 200 گرم 
 كره سرد و خرد كرده : 150 گرم 
 زرده ي تخم مرغ : 2 عدد
 شكر : يك قاشق سوپخوري 
 آب سرد يخچالي :1 قاشق سوپخوري  

 مواد لازم براي تهيه ي كرم:
 پنير خامه اي : 225 گرم 
 خامه ي فرم گرفته: 150 گرم 
 وانيلين : يك چهارم قاشق چايخوري 
 پودر شكر : 2 قاشق سوپخوري 
 انگور نيمه كرده و هسته گرفته: 200 گرم 
 مارمالاد زردآلو :4 قاشق سوپخوري
 آب :يك قاشق سوپخوري  
روش تهيه 
 آرد را در كاسه ي مناسبي الك كنيد و كره را به آن بيفزائيد.آن گاه كره را با آرد مخلوط كنيد.زرده هاي تخم مرغ و شكر را با همزن برقي بزنيد و به مواد قبلي بيفزائيد.حالا آب سرد را اضافه كنيد تا مواد ، به شكل خمير درآيد.خمير را درون كيسه ي نايلوني بگذاريد و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد .6 عدد قالب تارتلت به قطر 10 سانتيمتر را چرب كنيد و خمير را درون قالب هاي پهن كنيد.روي آن ها را با كاغذ بپوشانيد و قدري حبوبات بريزيد . قالب ها را درون سيني بچينيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد به مدت 15 دقيقه بپزيد سپس حبوبات و كاغذ را از روي تارتلت برداريد و 5 دقيقه ي ديگر در فر (تاون) بپزيد.اكنون صبر كنيد تا تارتلت ها خنك شوند بعد كرم را درون آن ها بريزيد و با انگور بپوشانيد.حالا مارمالاد زردآلو را با آب مخلوط كنيد و كمي گرم نمائيد.سپس از صافي عبور دهيد و روي انگورها بريزيد. 
روش تهيه ي كرم :
 پنير خامه اي،خامه،وانيلين و پودر شكر را در كاسه ي مناسبي بريزيد و با هم مخلوط كنيد. 
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44