مواد لازم براي حدود 14 عدد:
 ماست : 250 گرم 
 زرده ي تخم مرغ 3 عدد
 روغن مايع : 50 ميلي ليتر (يك چهارم پيمانه)
 نمك : به ميزان لازم 
 بيكينگ پودر : 1 قاشق چايخوري 
 آرد : حدود 500 گرم 
 روغن براي سرخ كردن: به ميزان لازم  

 مواد لازم مياني :
  
 ذرت پخته : 150 گرم 
 پنير موزارلا : 100 گرم 
 پنير سفيد (فتا) : 100 گرم 
 قارچ خرد كرده و تفت داده 200 گرم 
 جعفري خرد كرده : 1 قاشق سوپخوري 
 گردوي خرد كرده :3 قاشق سوپخوري  
روش تهيه :
  
 درون كاسه ي مناسبي ، ماست ، زرده هاي تخم مرغ ، روغن ، نمك و بيكينگ پودر را بريزيد و مخلوط كنيد. آن گاه آرد را كم كم بيفزائيد تا مايه ، خمير شود و به دست نچسبد. حالا روي خمير را بپوشانيد و به مدت 1 ساعت كنار بگذاريد.
 سپس خمير را روي سطح آردپاشي شده ، با وردنه ، به ضخامت نيم سانتيمتر باز كنيد . دايره هاي به قطر 10 سانتيمتر از خمير در آوريد . قدري از موادمياني روي ان قرار دهيد و خمير ديگري روي مواد مياني بگذاريد . حالا لبه هاي آن را ، با چنگال يا دست به هم بچسبانيد و شكل دهيد تا كاملا بسته شود . اكنون ،پيراشكي ها را در روغن فراوان سرخ كنيد.
 روش تهيه مواد مياني :
 همه ي موارد را با هم مخلوط كنيد. 
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44