مواد لازم براي مصرف 6 نفر
  
 شلغم آماده شده/ 6 کلوخ
 نخود و عدس/ هر کدام 50 گرم
 مغز گردو/ 50 گرم
 گوشت گاو با استخوان/ نيم کيلو
 روغن/ بمقدار لازم
 پياز/ 2 عدد
 نمک، زردچوبه و فلفل/ بمقدار لازم 
طرز تهيه:
  
 ابتدا بطور جداگانه شلغم و عدس و نخود را در آب سرد به مدت 2 ساعت يا بيشتر خيسانده سپس در يک قابلمه 4 کاسه آب ريخته همراه پيازداغ، شلغم و عدس و نخود خيسيده و گوشت شسته شده را در قابلمه بريزيد. نمک و فلفل و زردچوبه را افزوده و روي اجاق گذاشته تا بپزد. اين غذا از نظر ويتامين و کالري بسيار غني مي باشد. 
منبع:نشريه آشپزي کردستان