مواد لازم براي مصرف 6 نفر
  
 بلغور( برويش)/ نيم کيلو
 لپه/ 100 گرم
 برگ زردآلو/ 200 گرم
 ( گيلاخه) تره کوهي/ نيم کيلو
 روغن/ بمقدار لازم
 پياز و فلفل و نمک/ بمقدار لازم 
طرز تهيه:
  
 پيازداغ که آماده شد 3 کاسه آب در قابلمه ريخته بلغور و لپه و برگ زردآلو را همزمان اضافه مي کنيد، چند ساعت بعد گيلاخه و فلفل و نمک را در غذا ريخته تا پخته شود، در فصول مختلف مي توانيد از گيلاخه خشک يا فريزري استفاده کنيد. 
منبع:نشريه آشپزي کردستان