(Angel Food Cake)
 مواد لازم براي 10 نفر :
 سفيده ي تخم مرغ : 8 عدد
 پودر كرم تارتار : 1 قاشق چايخوري 
 وانيلين : يك چهارم قاشق چايخوري 
 شكر ريز : 225 گرم 
 آرد : 150 گرم 

 مواد لازم براي تزئين كيك:
 توت فرنگي يا شاه توت : 350 گرم 
 آبليمو : 1 قاشق سوپخوري 
 پودر شكر : 2 قاشق سوپخوري  
روش تهيه 
 سفيده هاي تخم مرغ را در كاسه ي تميز ، خشك و مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا كاملا فرم بگيرد.آن گاه كرم تارتار را بيفزائيد و دوباره سفيده ها را بزنيد، ولي دقت داشته باشيد كه خشك نشوند.سپس وانيلين را به سفيده ها اضافه كنيد و شكر را به تدريج بيفزائيد ؛ به گونه هاي اي كه هر بار يك قاشق شكر به سفيده هاي زده شده ،اضافه كنيد تا شكر حل شود.حالا آرد را الك كنيد و درون مايه بريزيد و به آرامي مخلوط نمائيد قالبي ميان تهي را به گنجايش تقريبي 1/5 ليتر چرب و آردپاشي كنيد و مايه را درون آن بريزيد.اكنون قالب را در فر (تاون) گرم شده با دماي 160 درجه ي سانتيگراد ، به مدت تقريبي 45 دقيقه قرار دهيد تا كيك بپزد و طلائي رنگ شود. سپس به مدت 10 دقيقه ، كيك را در قالب نگه داريد. بعد آن را روي پنجره ي سيمي برگردانيد و صبر کنيد تا كاملا خنك شود.حالا كيك را براي پذيرائي ، روي ديس زيبائي بگذاريد و با مخلوط توت فرنگي ، آبليمو و پودر شكر تزئين كنيد. 
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44