زمان آماده سازي20 دقيقه زمان پخت 5 دقيقه. 
 مواد لازم براي 8 نفر: 
  
 پاستا / 500گرم
 لوبياسبز / 200گرم
 مرغ پخته، خرد شده / 1 پيمانه( 150گرم)
 تخم مرغ آبپز سفت شده از وسط به دو نيم شده باشند / 4 عدد
 گوشت بريان قطعه قطعه شده / 200گرم
 فلفل دلمه اي قرمز متوسط خرد شده / 1عدد
 ساقه کرفس حلقه حلقه شده / 1عدد
 پنير چدار خرد شده / 200گرم
 کاهو / 1عدد 
تهيه سس
  
 سرکه سفيد / 1/4پيمانه
 روغن زيتون / 1/3 پيمانه
 پيازچه تازه، خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
 سس خردل / 1 قاشق چايخوري
 1. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد. پاستا را زير آب سرد بشوئيد و دوباره آبکش کنيد. 
 2. لوبيا ها را با مايکروويو بپزيد و يا آنها را آب پز يا بخارپز کنيد تا نرم شوند و بعد آنها را زير آب سرد بگيريد و سپس آنها را خشک کنيد. 
 لوبيا، پاستا، مرغ، تخم مرغ، گوشت، فلفل دلمه اي، کرفس و پنير را در ظرفي با يگديگر مخلوط کنيد و بعد سس را به آنها اضافه کرده و اندکي آنها را هم بزنيد. سالاد را روي برگهاي کاهو بريزيد و سرو نماييد. 
 تهيه سس: تمام مواد را در شيشه دهان گشادي بريزيد و شيشه را تکان دهيد تا مواد خوب مخلوط شوند. 
 سالاد را مي توان1 روز جلوتر تهيه کرد. 
 روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد. 
 فريز کردن براي اين سالاد مناسب نمي باشد. 
 پاستا و نخودها را مي توان در مايکروويو پخت.  

 منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)