زمان آماده سازي 15 دقيقه. زمان پخت 5 دقيقه. 
 مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 تورتليني گوشت گوساله / 500گرم
 هويج / 2عدد
 فلفل دلمه اي قرمز متوسط / 1عدد
 فلفل دلمه اي سبز متوسط / 1عدد
 قارچ کوچک خرد شده / 250گرم
 زيتون سياه حلقه حلقه شده / 1/4 پيمانه  
سس پستو
  
 روغن زيتون / 1/4 پيمانه
 سير له شده / 2حبه
 ريحان، تازه خرد شده / 1/4 پيمانه
 پنير پارمزان رنده شده / 2 قاشق غذاخوري
 رب گوجه فرنگي / 1 قاشق غذاخوري. 
 1. تورتليني را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن ها را آبکش کنيد تورتليني را زير آب سرد بشوييد و بعد آب آن را بگيريد.( آبکش کنيد). 
 2. هويج ها و فلفل دلمه اي ها را به صورت نوارهاي باريکي ببريد. تورتليني، سبزيجات نپخته و زيتون را در کاسه اي با يکديگر مخلوط نمائيد و روي آنها سس بريزيد. براي تهيه سس پستو، تمام مواد را در ظرفي خوب با يگديگر مخلوط نماييد. 
 سالاد را مي توان يک روز جلوتر تهيه کرد. 
 روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد. 
 فريز کردن براي آن مناسب نيست. 
 مايکروويو براي پختن آن مناسب نمي باشد.  
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)