زمان آماده سازي 20 دقيقه( بعلاوه زمان خواباندن گوشت). زمان پخت 25 دقيقه. 
 مواد لازم براي 6 نفر: 
  
 فيله گوشت بره قطعه قطعه شده / 500گرم
 سس فلفل تند / 2 قاشق غذاخوري
 سس هويسين / 2 قاشق غذاخوري
 سير خرد شده / 2حبه
 کيوي له شده / 2 قاشق غذاخوري
 رشته فرنگي تخم مرغي تازه / 1 پاکت 500گرمي
 روغن نباتي اضافي / 2 قاشق غذاخوري
 بروکلي خرد شده / 1 دسته
 آرد ذرت / 1 قاشق چايخوري
 سس سوياي سفيد / 2 قاشق غذاخوري
 روغن بادام زميني / 2 قاشق چايخوري
 1. گوشت بره، دو نوع سس، کيوي و سير را با يکديگر در کاسه اي مخلوط نماييد روي آن را بپوشانيد و براي 1 ساعت در يخچال نگهداري کنيد. 
 2. رشته ها را در کاسه اي نسوز قرار دهيد و درون کاسه آب جوش بريزيد تا روي رشته ها را بپوشاند و 5 دقيقه آن را در همان وضعيت رها کنيد و بعد رشته ها را آبکش کنيد. 
 3. نيمي از روغن را درون ماهي تابه گرم کنيد و بعد نيمي از مخلوط گوشت را درون آن بريزيد و تفت دهيد تا کاملاً سرخ شوند و بعد آنها را از ماهي تابه خارج نماييد همين کار را دوباره با روغن و مخلوط گوشت باقي مانده انجام دهيد. 
 4. روغن اضافي را در ماهي تابه گود گرم کنيد. بروکلي را داخل آن بريزيد و تفت دهيد تا اندکي پخته شود مخلوط آرد ذرت و آب، سس سويا و روغن بادام زميني را به کلم بروکلي اضافه کنيد آنها را هم بزنيد تا مخلوط بجوشد و غليظ شود در آخر گوشت و رشته ها را به محتويات ماهي تابه اضافه کنيد و تا وقتي که کاملاً گرم شوند آنها را هم بزنيد. 
 گوشت بره را مي توان 1روز جلوتر آماده کرد. 
 روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد. 
 فريز کردن براي آن مناسب نمي باشد. 
 مايکروويو براي پختن اين غذا مناسب نيست.  

 منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)