زمان آماده سازي 25 دقيقه. زمان پخت 1 ساعت. 
 مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 پاستاي کانلوني / 1 پاکت 105گرمي  
مواد پر کننده 
  
 روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري
 گوشت چرخ شده بره / 400گرم
 کنسرو 410گرمي گوجه فرنگي / 1 عدد
 رب گوجه فرنگي / 1 قاشق غذاخوري
 پيازچه تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
 پنير پارمزان تازه رنده شده / 1/4 پيمانه
 شکر / 1/4 قاشق چايخوري  
سس معطر خامه دار
  
 خامه / 1 پاکت 300ميلي ليتري
 پيازچه تازه خرد شده / 1/4 پيمانه
 جعفري تازه خرد شده / 1/4 پيمانه
 مرزنگوش تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
 شير / 1/2 پيمانه
 سس خردل با دانه هاي له شده / 1/2 قاشق چايخوري
 آرد ذرت / 1 قاشق غذاخوري
 1. پاستا را با مواد پرکننده پر کنيد و آن را به صورت تک لايه اي در ظرف نسوز کم عمقي که روغن مالي شده قرار دهيد. سس را روي کانلوني بريزيد روي ظرف را بپوشانيد و آنرا در فر با حرارت ملايم حدود 30 دقيقه يا تا زماني که پاستا نرم شود بپزيد. 
 مواد پر کننده: روغن را در ماهي تابه گرم کنيد؛ گوشت بره را درون آن سرخ کنيد تا خوب پخته و برشته شود کنسرو گوجه فرنگي و رب گوجه فرنگي را با گوشت مخلوط نماييد مخلوط را به جوش آوريد و آن را در حدود 5 دقيقه يا تا زماني که غليظ شود با حرارت ملايم بجوشانيد در حين جوشاندن در ظرف را نگذاريد سپس آن را با پيازچه، پنير و شکر مخلوط کنيد و بعد مخلوط را سرو نماييد. 
 تهيه سس معطر خامه دار: 
 خامه را در ماهي تابه گرم کنيد. سبزيجات معطر، شير و سس خردل را به آن اضافه کنيد و مخلوط را به جوش بياوريد. آرد ذرت را به ماهي تابه بيافزائيد و مخلوط را تا وقتي سس بجوشد و غليظ شود هم بزنيد. 
 آن را مي توان يک روز جلوتر تهيه کرد. 
 روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد. 
 فريز کردن براي اين غذا مناسب نيست. 
 مايکروويو براي پختن آن مناسب مي باشد.  

 منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)