زمان آماده سازي 10دقيقه. زمان پخت10دقيقه. 
 مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 آرد ذرت / 1/4 پيمانه
 پودر پنج ادويه / 1/4قاشق چايخوري
 تخم مرغ که اندکي زده شده باشد / 1عدد
 سس سويا تيره( سياه) / 1 قاشق چايخوري
 فيله ماهي سفيد / 500گرم
 قارچ / 6عدد
 کره / 40گرم
 زنجبيل تازه رنده شده / 2 قاشق چايخوري
 تره فرنگي، ريز ريز شده / 1عدد
 سس اويستر / 1/4 پيمانه
 رشته فرنگي تخم مرغي تازه / 250گرم
 روغن کنجد / 2 قاشق چايخوري
 گشنيز خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
 روغن نباتي براي سرخ کردن
 پيازچه قطعه قطعه شده / 2عدد 
 1. آرد و ادويه را درون کاسه اي الک کرده و تخم مرغ و سس سويا را با آن مخلوط نمائيد آنها را بهم بزنيد تا يکدست شوند گوشت ماهي را به صورت مربعهاي 2 سانتي متري قطعه قطعه کنيد و بعد آنها را به مخلوط آرد ذرت بيافزاييد و آنها را خوب مخلوط نماييد روي مخلوط را بپوشانيد و به مدت 1ساعت آن را در يخچال نگهداري کنيد. 
 2. قارچها را داخل ظرف نسوز بريزيد و بعد آب جوش درون کاسه ريخته شود تا روي قارچها را بپوشانيد 20 دقيقه صبر کنيد و بعد آنها را از آب خارج کنيد ساقه قارچها را از آنها جدا کرده و سر قارچها را با برش هاي نازک قطعه قطعه کنيد. 
 3. کره را در ماهي تابه گرم کنيد زعفران و تره فرنگي را درون آن بريزيد و تا وقتي که تره فرنگي نرم شود آنها را بهم بزنيد ماهي تابه را از روي حرارت برداريد و آرد، سس اويستر و قارچ را به محتويات آن اضافه کنيد و آنها را گرم کنيد. 
 4. رشته ها را درون کاسه نسوز بريزيد و داخل کاسه آب جوش بريزيد تا روي رشته ها را بپوشاند 5 دقيقه صبر کنيد و بعد آنها را آبکش کنيد رشته ها را به مخلوط اضافه بيافزائيد و بعد مخلوط را گرم کنيد. 
 قطعات ماهي را در روغن داغ سرخ کنيد تا خوب برشته و پخته شوند سپس آنها را روي کاغذ خشک کن بگذاريد تا روغن آنها را بکشد و خشک کنيد. 
 ماهي را روي مخلوط رشته فرنگي ريخته و روي آن پيازچه بريزيد. 
 ماهي را مي توان يک روز جلوتر آماده کرد. 
 روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد. 
 آن را نمي توان فريز کرد. 
 مايکروويو براي پختن اين غذا مناسب است.  

 منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)