زمان آماده سازي 15دقيقه. زمان پخت 1ساعت
 مواد لازم براي 4نفر
  
 کره / 20گرم
 تره فرنگي که به صورت نازک خرده شده باشد / 1عدد
 هويج خرد شده / 1عدد
 آويشن تازه خرد شده / 1قاشق چايخوري
 فيله ماهي سفيد بصورت خرده شده / 300گرم
 پاستا / 100گرم 
آب ماهي
  
 استخوان ماهي / 500گرم
 آب / 1/5 ليتر( 6 پيمانه)
 1. کره را درون ماهي تابه اي گرم کنيد؛ تره فرنگي و هويج را درون آن بپزيد و تا وقتي که تره فرنگي ملايم شود آن را به هم بزنيد. 
 2. آويشن و 5پيمانه آب ماهي را به آن اضافه کرده، بگذاريد تا به جوش آيد سپس بدون اينکه سر ماهي تابه را بپوشانيد به مدت15دقيقه و يا تا زماني که هويج نرم و ملايم شود مخلوط را بجوشانيد. 
 3. پاستا و ماهي را به مخلوط اضافه نمائيد آن را بجوش بياوريد پس از اينکه مخلوط به جوش آمد، آن را به مدت 10 دقيقه و يا تا زماني که پاستا نرم شود بجوشانيد. البته لازم نيست که در ماهي تابه را بگذاريد. 
 آب ماهي: استخوانهاي ماهي و آب را در ظرف بزرگي با هم مخلوط نمائيد آن را بجوش بياوريد، بمدت20دقيقه بدون آنکه در ظرف را بگذاريد با حرارت ملايم مخلوط را بجوشانيد پس از اين مدت آب ماهي را از صافي بگذارنيد. 
 سوپ را مي توان يک روز جلوتر تهيه کرد. 
 روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد. 
 فريز کردن فقط براي آب ماهي مناسب است. 
 سوپ را مي توان در مايکروويو تهيه نمود.  

 منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)