زمان آماده سازي: 35 دقيقه 
 مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 خامه ترش / 1/3 پيمانه( 80 گرم) 
 سرکه تمشک / 2قاشق چايخوري 
 تره تازه و درشت خرد شده / 1قاشق غذاخوري 
 سير له شده / 1حبه 
 کدو خورشتي زرد / 1عدد بزرگ( 150 گرم) 
 سرکه تمشک اضافي / 1قاشق غذاخوري 
 روغن زيتون / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر) 
 مغر بادام بو داده / 1/3 پيمانه( 45 گرم) 
 گوجه فرنگي نيمه خشک، آب آن را خالي کنيد / 1پيمانه( 150 گرم) 
 آووکادو / 1عدد بزرگ( 320 گرم) 
 آبليمو / 1قاشق غذاخوري 
 ماهي دودي / 300 گرم 
 سالمون دودي برش خورده / 200 گرم 
 ميوه کبر( واژه نامه) / 16 عدد( 80 گرم) 
 ليموترش، 4 قسمت شود / 1عدد  

 طرز تهيه: 
  
 1- خامه ترش، سرکه، تره و سير را داخل يک کاسه کوچک با هم مخلوط کنيد، روي کاسه را بپوشانيد و تا هنگام نياز درون يخچال قرار دهيد. 
 2- در اين فاصله با استفاده از پوست کن سبزيجات، کدو را از طول به شکل نوارهاي برش دهيد. کدوها را داخل يک کاسه کوچک با سرکه اضافي و 2قاشق غذاخوري از روغن مخلوط کنيد. 
 آووکادو را برش دهيد و داخل يک کاسه کوچک ديگر بريزيد و آبليمو را روي آن بريزيد. ماهي دودي را تکه تکه کنيد. 
 3- مغر بادام، گوجه فرنگي و باقي مانده و روغن را داخل يک کاسه کوچک با هم مخلوط کنيد. 
 4- کدو، مخلوط مغز بادام، آووکادو، ماهي دودي، سالمون و ميوه کبر را روي يک ديس بزرگ بچينيد. اين غذا را با مخلوط خامه ترش و برش هاي ليمو سرو کنيد. 
 در هر پرس از اين سالاد 49/7 گرم چربي و 3306 کيلوژول( 790 کالري) انرژي وجود دارد.  
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)