زمان آماده سازي: 20 دقيقه 
 زمان پخت: 35 دقيقه  
مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 سيب زميني کوچک و تازه، نصف شود / 1/5 کيلوگرم 
 روغن زيتون / 2قاشق غذاخوري 
 ژامبون داغ / 400 گرم 
 گوجه فرنگي، تخم هاي آن را خارج کنيد و درشت خرد کنيد / 15 عدد کوچک( 450 گرم) 
 زيتون سياه بدون هسته و ماريناد شده / 1پيمانه( 120 گرم) 
 راکت / 150 گرم  
مواد سس پارمزان و ريحان: 
  
 هسته کاج بو داده / 1/4 پيمانه( 40 گرم) 
 پنير پارمزان، درشت رنده شده / 1/4 پيمانه( 20 گرم) 
 برگ ريحان تازه / 3/4 پيمانه 
 سير، چهار قسمت شود / 1حبه 
 روغن زيتون / 1/3 پيمانه( 80 ميلي ليتر)  

 طرز تهيه: 
  
 1- فر را روي دماي داغ تنظيم کرده و آن را روشن کنيد. 
 2- سيب زميني ها را به روغن آغشته کنيد و آنها را روي سيني فر بچينيد. روي آنها را نپوشانيد و حدود 30 دقيقه درون فري که از قبل داغ شده است قرار دهيد تا رنگ آنها کمي تيره شده و نرم شوند. 
 3- در اين فاصله سس پارمزان و ريحان را آماده کنيد. 
 4- ژامبون ها را در چند نوبت داخل يک ماهي تابه بزرگ و نچسب بپزيد تا ترد شوند بعد آنها را روي کاغذ خشک کن قرار دهيد. 
 5- سيب زميني و نيمي از سس را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد ژامبون ها، گوجه فرنگي، زيتون ها و راکت را هم اضافه کنيد. اين سالاد را آرام هم بزنيد تا همه ي مواد آن با هم مخلوط شوند، بعد آنها را بين بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد و باقيمانده ي سس را روي آنها بريزيد.  
طرز تهيه ي سس پارمزان و ريحان: 
  
 همه ي مواد سس را داخل خرد کن يا همزن بريزيد و هم بزنيد تا فقط با هم مخلوط شوند. 
 در هر پرس از اين سالاد 50/8 گرم چربي و 3520 کيلوژول( 841کالري) انرژي وجود دارد.  
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)