زمان آماده سازي: 15 دقيقه 
 زمان پخت: 15 دقيقه  
مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 گوشت گوسفند، نازک نازک برش دهيد / 300 گرم 
 برگ اسفناج کوچک / 200 گرم 
 ريحان تازه و درشت خرد شده / 1/4 پيمانه 
 پنير پکورينو، لايه لايه شود / 50 گرم 
 تخم مرغ / 4 عدد  
مواد سس سرکه سيردار: 
  
 سير له شده / 2حبه 
 خردل ديجون / 1قاشق چايخوري 
 روغن زيتون خالص / 1/3 پيمانه( 80 ميلي ليتر) 
 سرکه بالساميک / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)  

 طرز تهيه: 
  
 1- تکه هاي گوشت را داخل يک ماهي تابه ي بزرگ و نچسب بپزيد گهگاه هم بزنيد تا ترد شوند، بعد بگذاريد خنک شوند. 
 2- در اين فاصله سس سرکه سيردار را درست کنيد. 
 3- گوشت را داخل يک کاسه متوسط بريزيد اسفناج، ريحان و پنير را اضافه کنيد و آرام هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. 
 4- يک ماهي تابه ي بزرگ را تا نيمه آب کنيد و آن را جوش آوريد. تخم مرغها را ابتدا يکي يکي داخل يک فنجان بشکنيد و بعد آنها را درون آب جوش سُر دهيد. وقتي که همه ي تخم مرغها داخل آب جوش قرار گرفتند، دوباره بگذاريد تا آب جوش بيايد. درب ماهي تابه را ببنديد، اجاق را خاموش کنيد حدود 4 دقيقه و يا تا وقتي که يک پرده نازک از سفيده ي تخم مرغ روي زرده آن را بپوشاند، آن را به حال خود بگذاريد. سپس با استفاده از يک قاشق شکاف دار هر بار يکي از تخم مرغها را برداريد و آنها را داخل يک نعلبکي که با کاغذ خشک کن پوشيده شده است قرار دهيد تا آب اضافي آنها گرفته شود. 
 5- سالاد را ميان بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد و روي هر بشقاب يک تخم مرغ قرار دهيد و سپس از سس سرکه روي آن بريزيد.  
طرز تهيه ي سس سرکه سيردار: 
  
 همه ي مواد سس را درون يک شيشه در دار با هم مخلوط کنيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد. 
 در هر پرس از اين سالاد 29/4 گرم چربي و 1504 کيلوژول( 359 کالري) انرژي وجود دارد.  
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)