زمان آماده سازي: 20 دقيقه 
 زمان پخت: 20 دقيقه 
 لارب نوعي سالاد سنتي تايلندي است که مي توان آن را با گوشت گوساله يا مرغ چرخ کرده و يا صرفاً با سبزيجات تهيه کرد.  
مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 روغن بادام زميني / 1قاشق غذاخوري 
 فلفل قرمز تايلندي، ريز خرد شود / 2عدد کوچک و تازه 
 سير له شده / 2حبه 
 زنجبيل تازه، رنده شود / يک تکه 8 سانتي 
 گوشت گوسفند کم چربي و چرخ کرده / 1/4 کيلوگرم 
 سس ماهي / 2قاشق غذاخوري 
 آبليمو / 2/3 پيمانه( 160 ميلي ليتر) 
 برگ درخت کفير( سورگوم صحرايي) 5 عدد تازه( به شکل رشته هاي نازک درآيد) 
 برگ نعناع تازه / 2/3 پيمانه 
 برگ گشنيز تازه / 1/2پيمانه 
 پيازچه نازک نازک برش دهيد / 4 عدد 
 موسير تازه، نازک نازک برش دهيد / 4 عدد( 100 گرم) 
 برگ کاهوي يخکوهي / 8 عدد بزرگ  

 طرز تهيه: 
  
 1- روغن را داخل يک ماهي تابه بزرگ و نچسب داغ کنيد فلفل، سير و زنجبيل را حدود 2دقيقه و يا تا وقتي که عطر و بوي اين مواد بلند شود، درون آن تفت دهيد سپس گوشت را هم اضافه کنيد و حدود 10 دقيقه و يا تا وقتي که کاملاً بپزد آن را هم تفت دهيد. بعد سس و نيمي از آبليمو را اضافه کنيد و هم بزنيد و بگذاريد حدود 5 دقيقه بپزد. اين مخلوط را به يک کاسه ي بزرگ منتقل کنيد. برگ کفير سبزي ها، پياز، موسير و باقيمانده آبليمو را هم به آن اضافه بيفزاييد. 
 2- درون هر بشقاب سرو 2تا از برگ کاهو را به شکل يک کاسه قرار دهيد و سالاد را بين آنها تقسيم کنيد. 
 در هر پرس از اين سالاد 10/5 گرم چربي و 1854 کيلوژول( 443 کالري) انرژي وجود دارد.  
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)