زمان آماده سازي: 20 دقيقه( به اضافه مدت زمان نگهداري در يخچال) 
 زمان پخت: 35 دقيقه  
مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 استيک دسته دار گوسفند / 12عدد( 900 گرم) 
 گشنيز خشک / 2قاشق چايخوري 
 فلفل هندي / 1/2قاشق چايخوري 
 پاپريکاي دودي / 2قاشق چايخوري 
 روغن نباتي / 1قاشق غذاخوري 
 لوبياي چشم بلبلي خشک / 1و1/2پيمانه( 300 گرم) 
 گوجه فرنگي هر کدام 4 قسمت شود / 10 عدد کوچک( 200 گرم) 
 ساقه ي کرفس پاک شده نازک برش دهيد / 2عدد( 200 گرم) 
 آبليمو / 2قاشق غذاخوري 
 کاهوي اسپرک قرمز، پاک شود / 1عدد کوچک  

 مواد سس جعفري: 
  
 جعفري تازه و درشت خرد شده / 2قاشق غذاخوري 
 خردل سبوس دار / 1قاشق غذاخوري 
 سير له شده / 1حبه 
 روغن زيتون خالص / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر) 
 آب انگور سفيد / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)  
طرز تهيه: 
  
 1- گوشت، گشنيز، فلفل، پاپريکا و روغن را داخل يک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنيد. روي کاسه را بپوشانيد و آن را به مدت سه ساعت يا يک شب در يخچال بگذاريد. 
 2- لوبياها را داخل يک کاسه محتوي آب جوش بپزيد تا نرم شوند سپس آنها را آبکش کنيد. 
 3- در اين فاصله استيک ها را در چند نوبت درون ماهي تابه چرب و داغ مخصوص پخت استيک يا تحت گريل يا روي کباب پز به ميزان دلخواه بپزيد، به نحوي که هر دو طرف آنها سرخ شود. 
 4- سس جعفري را تهيه کنيد. لوبياها را داخل يک کاسه بزرگ با گوجه فرنگي، کرفس و سس جعفري به آرامي مخلوط کنيد. 
 5- برگهاي کاهو را بين بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد، روي کاهو سالاد لوبيا و سپس گوشت قرار دهيد و در آخر آبليمو بپاشيد.  
طرز تهيه سس جعفري: 
  
 همه ي مواد را درون يک شيشه در دار با هم مخلوط کنيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد. 
 در هر پرس از اين سالاد 33/5 گرم چربي و 2351کيلوژول(562کالري) انرژي وجود دارد.  
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)