زمان آماده سازي: 20 دقيقه 
 زمان پخت: 2دقيقه  
مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 لوبيا برفي، پاک شود / 300 گرم 
 آووکادو، نازک نازک برش دهيد / 2عدد متوسط( 500 گرم) 
 گوجه فرنگي نيمه خشک، درشت خرد شود / 1و1/3 پيمانه( 200 گرم) 
 برگ اسفناج نورس / 150 گرم 
 ژامبون دودي / 300 گرم  
مواد سس سرکه خردلي: 
  
 سير له شده / 2حبه 
 سرکه سفيد / 2قاشق غذاخوري 
 جعفري تازه و ريز خرد شده / 2 قاشق غذاخوري 
 زنجبيل تازه، رنده شود / 1تکه يک سانتي( 5 گرم) 
 خردل سبوس دار / 1قاشق غذاخوري 
 روغن زيتون / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)  

 طرز تهيه: 
  
 1- لوبيا را آب پز يا بخارپز کنيد يا درون مايکروويو بپزيد تا نرم شوند، بعد آنها را داخل آبکش بريزيد و زير شير آب سرد بگيريد و کنار بگذاريد تا آبشان برود. 
 2- در اين فاصله سس سرکه خردلي را تهيه کنيد. 
 3- لوبياها را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد، ساير مواد را نيز روي آن بريزيد آرام هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. سالاد را ميان بشقابهاي سرو تقسيم کنيد و از سس سرکه روي آن بپاشيد.  
طرز تهيه سس سرکه خردلي: 
  
 همه ي مواد را درون يک شيشه در دار با هم مخلوط کنيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد. 
 در هر پرس از اين سالاد 41گرم چربي و 2344 کيلوژول( 560 کالري) انرژي وجود دارد.  
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)