زمان آماده سازي: 35 دقيقه 
 زمان پخت: 20 دقيقه 
 راتاتوي در آشپزي آسيايي به خوراک بادمجان و سبزيجات و کدو و پيازچه و گوجه فرنگي و سير گفته مي شود.  
مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 بادمجان، برش هاي ضخيم داده شود / 5 عدد کوچک 
 کدو خورشتي، برش هاي ضخيم داده شود / 2عدد متوسط( 240 گرم) 
 پياز قرمز، نصف کنيد بعد قاچ قاچ کنيد / 1عدد متوسط( 170 گرم) 
 فلفل دلمه اي قرمز، به شکل قطعات 2سانتي برش دهيد / 1عدد بزرگ( 350 گرم) 
 فلفل دلمه اي زرد، به شکل قطعات 2سانتي برش دهيد / 1عدد بزرگ( 350 گرم) 
 گوجه فرنگي، درشت خرد شود / 250 گرم 
 سير له شده / 2حبه 
 روغن زيتون / 2قاشق غذاخوري 
 گوشت گوسفند / 800 گرم 
 برگ ريحان تازه / 1پيمانه 
 پنير بز سفت، تکه تکه شود / 150گرم  

 مواد سس پستو: 
  
 سير له شده / 2حبه 
 پنير پارمزان، ريز رنده شده / 2قاشق غذاخوري 
 بادام زميني، بو داده / 1قاشق غذاخوري 
 آبليمو / 1قاشق غذاخوري 
 برگ ريحان تازه / 1/2پيمانه 
 روغن زيتون / 1/2پيمانه( 125 ميلي ليتر)  
طرز تهيه: 
  
 1- فر را روي دماي خيلي داغ تنظيم و روشن کنيد. دو ظرف بزرگ و کم عمق فر را چرب کنيد. 
 2- مخلوط بادمجان، کدو، پياز، فلفل دلمه اي، گوجه فرنگي، سير و روغن( راتاتوي) را بين اين دو ظرف تقسيم کنيد. بدون اينکه روي اين ظرف ها را بپوشانيد آنها را درون فري که از قبل خيلي داغ شده، حدود 20 دقيقه قرار دهيد تا نرم شوند، گهگاه آنها را هم بزنيد. 
 3- در اين فاصله سس پستو را آماده کنيد. 
 4- گوشت را داخل يک ماهي تابه نچسب و داغ بزرگ تفت دهيد تا به ميزان دلخواه سرخ شود و بپزد. درب ماهي تابه را ببنديد و آن را 5 دقيقه به حالت استراحت بگذاريد. سپس گوشت را به شکل تکه هاي کلفت برش دهيد. 
 5- سبزيجات پخته( راتاتوي) را داخل يک کاسه بزرگ با ريحان و پنير مخلوط کنيد و آرام هم بزنيد. سپس آنها را ميان بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد و روي آنها گوشت و سس پستو قرار دهيد.  
طرز تهيه سس پستو: 
  
 همه ي مواد سس را درون خرد کن يا همزن بريزيد و خوب هم بزنيد تا صاف و يک دست شوند. 
 در هر پرس از اين سالاد 55 گرم چربي و 3177 کيلوژول( 759 کالري) انرژي وجود دارد.  
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)