زمان آماده سازي: 30 دقيقه( به اضافه زمان نگهداري در يخچال) 
 زمان پخت: 20 دقيقه 
 کتلکت فرانسوي( استيک دسته دار) به برش هايي از گوشت راسته گوسفند گفته مي شود که به استخوان دنده متصل است.  
مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 استيک دسته دار گوشت گوسفند / 12عدد( 900 گرم) 
 روغن زيتون / 2قاشق غذاخوري 
 آبليمو / 2قاشق غذاخوري 
 سير له شده / 2حبه 
 نعناع تازه و ريز خرد شده / 2قاشق غذاخوري 
 پوست ليموي ريز رنده شده / 2قاشق غذاخوري 
 لوبيا سبز / 450 گرم 
 پيچک لوبيا برفي( واژه نامه) 150 گرم 
 برگ نعناع تازه / 1پيمانه 
 برگ ريحان تازه / 1پيمانه  

 مواد سس سرکه: 
  
 سرکه / 2قاشق غذاخوري 
 خردل ديجون / 1قاشق چايخوري 
 شکر / 1قاشق چايخوري 
 روغن زيتون / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)  
طرز تهيه: 
  
 1- تکه هاي گوشت، روغن، آبليمو، سير، نعناع خرد شده و نيمي از پوست ليمو را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد و آرام هم بزنيد تا همه تکه هاي گوشت به اين مواد آغشته شوند. روي کاسه را بپوشانيد و آن را يک ساعت در يخچال بگذاريد. 
 2- در اين فاصله لوبياها را آب پز، بخارپز و يا با مايکروويو بپزيد تا نرم شوند، سپس آنها را داخل آبکش بريزيد و زير شير آب سرد بگيريد و بگذاريد تا آبشان برود. 
 3- سس سرکه را تهيه کنيد. 
 4- تکه هاي گوشت را در چند نوبت روي باربکيو يا داخل ماهي تابه داغ و چرب شده بپزيد تا هر دو طرف آنها سرخ شود و به ميزان دلخواه شما بپزد. 
 5- لوبياها را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد، پيچک ها، سبزي ها و باقيمانده ي پوست ليمو و نيمي از سس را اضافه کنيد و به آرامي هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. سالاد لوبيا و گوشت را ميان بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد و باقيمانده سس را روي آنها بريزيد.  
طرز تهيه سس سرکه: 
  
 همه ي مواد سس را داخل يک شيشه در دار بريزيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد. 
 در هر پرس از اين سالاد 39/3 گرم چربي و 2477 کيلوژول( 592کالري) انرژي وجود دارد.  
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)