زمان آماده سازي: 30 دقيقه 
 زمان پخت: 10 دقيقه 
 پاسترامي يک نوع گوشت گاو دودي و پرادويه است که مي توان آن را در برخي اغذيه فروشي ها و قصابي ها يافت. 
 ترب کوهي همان ريشه خردل است( رجوع شود به واژه نامه).  
مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 سيب زميني کوچک نورس، نصف شود / 700 گرم 
 تربچه قرمز پاک شده / 7 عدد( 100 گرم) 
 کاهوي مرجاني قرمز، پاک شود / 250 گرم 
 پاسترامي، به صورت قطعات بزرگ تکه تکه شود / 250 گرم 
 شويد تازه و خرد شده / 2قاشق غذاخوري 
 روغن زيتون / 1قاشق غذاخوري 
 سرکه قرمز / 1قاشق غذاخوري 
 چغندر تازه، پوست بگيريد و درشت رنده کنيد / 3 عدد متوسط( 500 گرم)  
مواد مايونز ترب کوهي: 
  
 تخم مرغ / 1عدد 
 کرم ريشه خردل / 1قاشق غذاخوري 
 آبليمو / 1قاشق غذاخوري 
 روغن زيتون / 1/2پيمانه  

 طرز تهيه: 
  
 1- سيب زميني ها را با آب، بخار يا درون مايکروويو بپزيد تا اينکه نرم شوند، آنها را درون آبکش خالي کنيد. 10 دقيقه صبر کنيد تا خنک شوند. 
 2- در اين فاصله مايونز ترب کوهي( ريشه خردل) را تهيه کنيد. 
 3- تربچه ها را نازک نازک برش دهيد و هر برش را باز به شکل نوارهاي باريک برش دهيد. سيب زميني و تربچه ها را داخل يک کاسه بزرگ با کاهو، پاسترامي و شويد مخلوط کنيد. روغن، سرکه و چغندر را نيز داخل يک کاسه متوسط مخلوط کنيد. 
 4- سالاد پاسترامي را بين بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد، روي هر کدام، از سالاد چغندر و در آخر مايونز بريزيد.  
طرز تهيه مايونز ترب کوهي: 
  
 تخم مرغ، کرم و آبليمو را داخل همزمن به هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. در حالي که موتور همزن روشن است، روغن را طي يک جريان پيوسته و باريک اضافه کنيد تا اينکه مايونز کمي غليظ شود. 
 در هر پرس از اين سالاد 39/8 گرم چربي و 2434 کيلوژول(582کالري) انرژي وجود دارد.  
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)