زمان آماده سازي: 35 دقيقه 
 مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 تره فرنگي / 1عدد کوچک( 200 گرم) 
 هويج / 1عدد بزرگ( 180 گرم) 
 فلفل دلمه اي قرمز، نازک برش دهيد / 1عدد متوسط( 200 گرم) 
 فلفل دلمه اي زرد نازک برش دهيد / 1عدد متوسط( 200 گرم) 
 سينه ي مرغ دودي، نازک برش دهيد / 500 گرم 
 لوبياي برفي، پاک شده و نازک برش دهيد / 200 گرم 
 کاهو، پاک شده و تکه تکه شود / 1عدد متوسط  

 مواد سس خردل پرتقالي: 
  
 آب پرتقال / 2قاشق غذاخوري
 سرکه سيب / 2قاشق غذاخوري
 پوست پرتقال ريز رنده شده / 2قاشق چايخوري
 خردل سبوس دار / 1قاشق غذاخوري
 خامه ترش / 1قاشق غذاخوري
 روغن زيتون / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)  
طرز تهيه: 
  
 1- سس خردل پرتقالي را تهيه کنيد. 
 2- تره فرنگي را به تکه هاي 8 سانتي برش دهيد. هر تکه آن را از طول نصف کنيد و به شکل چوب کبريت آنها را برش دهيد. هويج را نيز به همين شکل برش دهيد. 
 3- تره فرنگي و هويج را داخل يک کاسه بزرگ با سس و بقيه مواد اوليه ترکيب کنيد و خيلي آرام آنها را هم بزنيد.  
طرز تهيه سس خردل پرتقالي: 
  
 همه ي مواد اوليه اين سس را درون يک شيشه دردار بريزيد و خيلي آرام آنها را هم بزنيد. 
 در هر پرس از اين سالاد 25 گرم چربي و 1683 کيلوژول(402کالري) انرژي وجود دارد.  
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)