مواد لازم: 
  
 لوبيا سفيد پخته يا کنسروي، آنها را داخل آبکش خالي کنيد، زير آب بگيريد و بگذاريد تا آبشان برود / 2قوطي 400 گرمي 
 پياز قرمز، ريز خرد کنيد / 1عدد متوسط( 170 گرم) 
 گوجه فرنگي نيمه خشک / 2/3 پيمانه( 100 گرم) 
 پنير موتزارلا، به صورت تکه هاي يک سانتي متري برش دهيد / 150 گرم
 زيتون کالاماتا، هسته ي آنها را خارج کنيد/ 1/2 پيمانه( 75 گرم) 
 برگ تربچه / 150 گرم  
مواد سس سرکه اورگانو دار: 
  
 سير له شده / 1حبه 
 اورگانو تازه و ريز خرد شده / 1قاشق غذاخوري  

 سرکه / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر) 
 روغن زيتون خالص / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)  
طرز تهيه: 
  
 1ـ لوبياها، پياز، گوجه فرنگي، پنير و زيتون ها را درون يک کاسه متوسط با هم مخلوط کنيد. 
 2ـ سس سرکه را تهيه کنيد. 
 3- روي سالاد از سس سرکه اي که درست کرده ايد بپاشيد و آرام هم بزنيد تا همه مواد به اين سس آغشته شوند. اين سالاد را با برگ تربچه يا کاهو سرو کنيد.  
طرز تهيه ي سس سرکه اورگانو دار: 
  
 همه ي مواد اين سس را داخل يک شيشه در دار بريزيد، درب شيشه را ببنديد و خوب آن را تکان دهيد. 
 در هر پرس از اين سالاد 16/4 گرم چربي و 1056 کيلوژول( 252کالري) انرژي وجود دارد.  
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)