| 
			
				
	
				
					
    ناگت مرغ با سس ويژه
	 
				 
				
					
	
		
				
					
						
         -(11 نفر) 
					 | 
				 
				
					
						
                                
                                    
                                        
                                        
                                            ناگت مرغ با سس ويژه 
                                            
                                                بازدید
                                                1355
                                             
                                            
                                            
                                                گروه:
											دنياي فن آوري
                                             
                                         
                                     
                                    
                                            مواد لازم براي 4 نفر  ذرت پرک شده:1/5 پيمانه  فيلم سينه مرغ:400 گرم  سفيده تخم مرغ زده شده :2 عدد  عسل :1/5 قاشق غذاخوري  آرد: به مقدار لازم  سس خردل ملايم: 2قاشق غذاخوري  طرز تهيه  1- فر را با 200 درجه سانتي گراد روشن کنيد. ذرت پرک شده را در مخلوط کن بريزيد تا آرد ماند شود . فيله هاي مرغ را به قطعات کوچکي برش بزنيد. آنها را در آرد بغلتانيد و بعد در سفيده تخم مرغ ها فرو ببريد و در مرحله آخر در آرد ذرتي که تهيه کرديد بغلتانيد.  2-کف سيني فر را با مقدار کمي روغن چرب کنيد و ناگت ها را در آن بچينيد و حدود 10 تا 12 دقيقه در فر قرار دهيد.  3- عسل را با سس خردل مخلوط کنيد و ناگت هاي آماده شده و برشته را با سس ويژه تان سرو نماييد.    منبع:نشريه ايرانيان شماره 34
                                     
                                 
							
					 | 
				 
				
					| 
						
 
 
	
	
 
					 | 
				 
			
	 
	
				 
	
			 
				
			 |