جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تست خامه و شکلات
-(7 Body) 
تست خامه و شکلات
Visitor 723
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

نان تست 6تا8 عدد
شکلات تخته اي 300گرم
خامه يک دوم پيمانه
قهوه فوري يا پودرکاکائو 100گرم
شکر 1قاشق سوپخوري

طرز تهيه:

1- شکلات تخته اي را آب کرده و با خامه ، پودر کاکائو يا قهوه فوري و شکر با همزن بزنيد تا کاملا مخلوط شود.
2- با کاردک وسط هردو نان تست را مايه ماليده و حدود 2تا 3 دقيقه داخل دستگاه ساندويج ساز بگذاريد.سپس تست ها را برش زده و سرو کنيد.
نکته:
1 ـ انرژي کل اين غذا 3471کيلو کالري مي باشد که 23 درصد آن از کربوهيدرات،9درصد آن از پروتئين و 59درصد آن از چربي تامين مي گردد.
2 ـ بعضي مواقع بعد از تزئين کيک مقداري شکلات تخته اي آب کرده و خامه ي زده شده اضافه مي آيد.دستورالعمل فوق پيشنهادي است که با کاربرد آن ميتوانيد از اين مواد بهينه کرد و صبحانه يا عصرانه ي لذيذي داشته باشيد.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image