جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


پلو زعفراني با روغن زيتون
-(4 Body) 
پلو زعفراني با روغن زيتون
Visitor 609
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 2 نفر :

برنج مرغوب / يک و يک دوم پيمانه
روغن زيتون / يک چهارم پيمانه
پيازچه خرد شده با ساقه سبز / يک دوم پيمانه
زردچوبه ، نمک ، فلفل / به مقدار لازم
زعفران دم کرده / به مقدار لازم
آب مرغ / دو و يک دوم پيمانه

طرز تهيه :

پيازچه را با روغن زيتون تا حدي تفت دهيد تا نرم و براق شود . سپس برنج شسته شده را اضافه کرده ، تفت دهيد . زردچوبه ، نمک ، فلفل را افزوده هم بزنيد . سپس زعفران و آب مرغ را اضافه کرده ، با در بسته روي حرارت متوسط قرار دهيد تا آب برنج کشيده شود و سپس روي حرارت کم دم کنيد . پس از آماده شدن با کباب سينه مرغ و آناناس سرو نماييد .

نکته :

1ـ در صورت دلخواه مي توانيد هنگام سرو ، ذرت پخته به پلو اضافه کرده سپس سرو نماييد .
2 ـ زردچوبه و زعفران تا حدي اضافه نماييد تا پلوي خوشرنگي داشته باشيد .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image